Diensten

Welke diensten bieden wij aan?

Wij leveren bijna alle schoonmaakwerkzaamheden van particulier tot voor bedrijven wij doen de job voor u. Ook op het gebied van sanitair, ramen wassen en specialistische reiniging kunt u ons inschakelen. Wij zijn u meer dan graag van dienst. En zit u met een klus en vraagt u zich af of wij überhaupt aan deze klus beginnen?

In de meeste gevallen zijn aparte klussen voor ons geen probleem en helpen wij u meer dan graag. Dus als u vragen heeft over wij bepaalde diensten wel of niet verlenen neem contact met ons op! Onze schoonmakers zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat uw huis of bedrijfspand tot in de puntjes verzorgd is. Wilt u meer weten over onze specialistische diensten? Klik dan hier. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Particuliere schoonmaak

Bij particuliere schoonmaak is er over het algemeen sprake van een woonhuis schoonmaken. Wij zijn hier zeer ervaren in en kunnen al uw binnen huise diensten verlenen. En heeft u een goodsteen die verstopt is? Ook dat is voor ons geen probleem wij sturen u dan een schoonmaker die ook gespecialiseerd is in het ontstoppen van gootstenen. Dat is nog eens voordelig want u pakt namelijk twee vliegen in een klap voor hetzelfde geld. Ook zijn onze particuliere schoonmakers natuurlijk expert op het gebied van sanitair en hygiëne. Wij zorgen ervoor dat bacteriën en ander ongedierte geen kans krijgen in uw woning. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw huis spik en span wordt achtergelaten als u wilt doen onze werknemers zelfs de was voor u. Heeft u meer vragen over de particuliere schoonmaak? Twijfel niet neem contact met ons op.

Schoonmaak voor bedrijven

Heeft u een groot bedrijf en wilt u een grote schoonmaak organiseren? Dat is geen probleem voor ons! Wij spreken u graag om een schoonmaak stappenplan voor uw bedrijf te maken. Ook als uw mega bedrijfspand in een korte tijd schoongemaakt moet worden kunt u bij ons terecht.

 Door onze lange ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij zelfs de grootste gebouwen binnen een korte tijd volledig kunnen reinigen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld een gebouw gaat verkopen of gaat verhuren. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de kleinere schoonmaakklussen en klussen zoals ramen wassen en meer. Twijfelt u of wij de dienst leveren die u zoekt? Twijfel niet en neem contact met ons op! In de meeste gevallen kunnen wij u namelijk gewoon helpen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.